İzmir’de Kostüm Denince

İzmir'de Kostüm Denince

İzmir şehri kendi içinde rengarenk bir şehir

İzmir'in bu rengi, neşesi, bayram hali, şehrin insanından.Havasını suyunu saymıyorum bile.Bir kostüm atölyesinde, müşteri profilinden bunları söyleyebilmek daha anlamlı. Neden mi?

İzmirli;

Sanatı seviyor.

Şehrin birçok semtinde bale okul ve kurslarının oluşu, bu eğitimlere verilen önem ve ilginin açık göstergesi.. Her çocuk balerin olacak fikri ile değil, miniklerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine çokça katkısı olacağı düşüncesi önem taşıyor. Bale ile tanışan çocuk,sanatla yoğrulan fiziksel bedene, güçlü ve disiplinli bir ruha, özgüvene sahip olur. Süreçler göreceli dahi olsa; bunu öngören anne-babalar, çocuklarına iyi bir eğitim seçeneği sunmuş olmanın doğruluğunu zaman içinde görürler. Bu yüzden İzmirli sanatı destekler, sanatçıyı sever.

Kutlamaları seviyor.

Özel günlerini kutlamayı bilen, seven ve önemseyen insanların şehri İzmir.. "Müşteri profili" kelimelerini kullanıyorum. Çünkü Minekids deki renkler kadar canlı ve bir o kadar da hatırda kalıcılar.

Özellikle haftasonu torunları ile gelen anneanneler  ve babaanneler...Doğum günlerinin konseptine uygun olan kostümü bulmanın ferahlığında "oh çeken" anneler...
''Fake" sitelerden tatsız alışveriş hikayeleri ile ağzı yanmış babalar...Yeğenlerinin yüzündeki bir tek gülüş için her şeyi yapabilecek teyzeler, halalar... Amca ve dayıları da unutmadan; onlar yengelerin ince zevklerinden yardım alıyorlar..

Güzel olan şu ki; bu yazıyı okuma fırsatı bulan birçok "Minekids'li kendini anımsayıp
gülümseyecek....(bazen kendimizi, anıları hatırlatarak  tanıttığımız olur ya; işte o tam bir minekids klasiğidir 🙂  )

Gülümsemek demişken bir anekdot paylaşalım;

Yurtdışına çıkan bir müşterimiz yeğenine Minekids'den bir tavşan tütü  (SHK) satın almış. Eh giden hediye sahibine varana kadar şık ve dayanıklı bir paketleme evresinden geçip, havaalanında takılmış. Çünkü "içinde ne olduğu'' sorulduğunda, bir anda "Tavşan" olduğu söylenmiş. An'lık bir yanlış anlaşılma eğlenceli bir diyaloga dönüşmüş. Minekids'de tavşanlar, kaplumbağalar, sevgi ile pasaportsuz her yere uçabiliyor.
Pasaportsuz heryere uçabilen, kostümlerimizin biliyoruz ki şehirdışında, yurtdışında çok sevimli sahipleri var. Minekids bir İzmir Markası .Ama Minekidsliler bize
her yerden ulaşıyor. Ulaşmaya devam ediyor.İnternet sitemizden siz de minekids.com  bize ulaşabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz ve tecrübemizle buradayız.

Minekids... Hayallerin gerçek olduğu yer...

anasayfa1 anasayfa3 anasayfa2